Noi suntem Zebbra, o formatie de muzica live formata din oameni pasionati, ambitiosi si de gasca, petrecareti si haiosi. Ne propunem sa cream o atmosfera electrizanta, sa tinem lumea pe ringul de dans pana in zori pentru ca tu sa ai o petrecere pe cinste. Alaturi de noi vei asculta hituri din toate genurile muzicale si suntem siguri ca o sa iti placa.

Daca te-am facut curios, urmareste-ne pe pagina de Facebook, asculta muzica noastra pe Youtube si contacteaza-ne pe email sau telefon.

Catalina Pop – solista

Născuta in 12.06.1994, studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes”,Timisoara, care pe langa visul de a deveni medic ,si-a urmat in pararel si pasiunea pentru muzica. De la varsta de 15 ani a inceput orele de tehnica vocala in cadrul Asociației Culturale Total Art’ sub îndrumarea doamnei profesoare Oprea Viorica, evoluția fiind fulminanta, aceasta reflectandu-se in premiile si trofeele obținute la concursurile naționale. Cu o experienta de peste 3 ani de cantat la evenimente de toate genurile, ea devine membra a trupei Zebbra din anul 2017 . Ca si hobby-uri ii place muzica, dansul, sportul, călătoriile, cititul si timpul petrecut cu cei dragi. 

Calin Cercel – chitara bas

Nascut la 29 Aprilie 1974 si absolvent de ISE, si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 8 ani cand a inceput cursurile de chitara. La varsta de 16 ani activa deja in prima sa formatie. La inceputul anilor 2000 s-a alaturat unui proiect de cover-uri in calitate de basist, acesta fiind momentul in care si-a dat seama ca basul este mai interesant. In 2016 a pus bazele trupei Zebbra cu care activeaza si in prezent.

Adi Sopterean- clape

Nascut 24 martie 1991, la doar 4 ani primul instrument pe care a pus mana a fost muzicuta, apoi chitara si pianul. Din clasa 5-a a inceput scoala de muzica din Deva unde a studiat clarinet si pian. In acesti ani a facut parte din corul scolii si a pus bazele primului band de coveruri al scolii. In anii de liceu a avut ocazia sa cunosc si alte instrumente precum tobele. A terminat a 12-a la acelasi liceu, urmand sa se inscrie la facultatea de psihologie si facultatea de muzica. A intrat cu brio la amandoua insa a ales facultatea de muzica, si doar o ramura din facultatea de psihologie.

Tibi Fekete – chitara

Nascut pe 22 iunie 1994 racul si-a inceput de prin clasa 5-a calatoria muzicala cu cateva ore de chitara la Palatul Copiilor. In primii ani nu a fost extrem de incantat de acest instrument dar pana la liceu acesta parere s-a schimbat drastic, el activand in cateva trupe locale incercand sa-si mareasca cunostiintele in materie de chitara si cantat, in general. Tot in aceasta perioada s-a inscris la “Scoala populara de arte” pt cateva lectii mai serioase de chitara si teorie muzicala. A participat cu succes la cateva concursuri de chitara/voce si a sustinut cateva concerte reusite in cadrul trupelor in care activa, nu doar in Timisoara. Mai tarziu tanarul a fost ( si este ) pasionat de inregistrarea muzicii live, participand la cateva cursuri in acest sens la SAE-multimedia in Bucuresti. La cateva luni dupa ce acesta revine in Timisoara primeste un telefon de la Calin Cercel bucurandu-se de atunci si pana-n prezent de tot ceea ce ii ofera Zebbra.